Igra SPOMIN

Želite na svojo stran privabiti obiskovalce z zasvojljivo igro SPOMIN? Ali pa jih morda želite obdržati na svoji strani in jim skozi igro približati vaše izdelke?

To lahko storite s preprosto namestitvijo nekaj vrstic kode na vašo spletno stran. Po želji lahko svojim zahtevam prilagodite hrbtno stran kart, slike parov in sliko, ki se skriva v ozadju in jih zamenjate s svojim logotipom, motivi iz svoje dejavnosti in podobno.

Namestite igro SPOMIN na vašo spletno stran

Če želite igro (v obliki kakršno vidite spodaj) namestiti tudi na vašo spletno stran, je potrebno le prilepiti spodnjo HTML kodo nekam na vašo stran. Velikost igre je "responsive", kar pomeni, da je se prilagodi vsakršni velikosti vsebnika in je primerna za uporabo tudi na mobilnih napravah. Maksimalna širina je 690px, minimalna širina pa 300px.

<!-- programska koda za igro spomin -->
<div id="frivsi_spomin"><script src="http://www.friv.si/spomin/spomin_r.min.js"></script></div>
<!-- konec programske kode za igro spomin - www.friv.si -->

Predogled (prilagojene) igre

Prilagodite igro za svojo spletno stran

Po želji si igro seveda lahko prilagodite, da bo ustrezala vaši blagovni znamki oziroma vsebini vaše spletne strani. Ko boste v ustrezna polja vnesli povezave do ustreznih sličic in kliknili gumb "prilagodi igro spomin, se bo spremenil predogled igre, obenem pa se bo spremenila tudi izvorna koda na vrhu strani, katero je potrebno namestiti na vašo spletno stran.

Zamenjati je mogoče sliko, ki se skriva v ozadju, hrbtne strani kartic in tudi slikice parov. Vse slike morajo biti kvadratne oblike, oziroma dolžina in širina morata biti enaki. Slike morate nato namestiti na spletni strežnik in v spodnja polja vpisati/prilepiti povezave do njih. Če bo slika ustrezna, se bo polje obarvalo zeleno, v nasprotnem primeru bo polje obarvano rdeče. Ni obvezno spremeniti vseh slik, upoštevane bodo le slike iz zeleno obarvanih polj, ostale bodo ohranjene v privzeti obliki.

Če potrebujete več informacij, imate vprašanja, komentarje, predloge, nam lahko pišete na info(@)friv.si.

Slika v ozadju
Hrbtna slika
Slika 1. para
Slika 2. para
Slika 3. para
Slika 4. para
Slika 5. para
Slika 6. para
Slika 7. para
Slika 8. para
Slika 9. para
Slika 10. para

Oglejte si primere prilagoditev igre

I feel sLOVEnia Hokejska reprezentanca Slovenija Skupina MI2 NK Maribor Gasilci Krvodajalstvo Čebelarstvo